BALLISTIKBallistik hesabınızı silin
Hesabınızı istediğiniz zaman silebilirsiniz. İşlem hemen geçerli olur ve geri alınamaz.
Oyun içinden
- Ballistik'i açın (iOS veya Android uygulaması ya da ballistik.io) ve oturum açın.
- Profil bölümüne gidin ve Hesabı sil seçeneğine dokunun.
- Onaylamak için kullanıcı adınızı yazın.
Google ile mi oturum açtınız? ballistik.io adresinde Google ile oturum açın ve aynı adımları izleyin.
Burada, şifrenizle
Hesabınız silindi.
E-posta ile
Oturum açamıyor musunuz? Hesabınızdaki adresten (veya bize kullanıcı adınızı yazarak) support@ballistik.io adresine e-posta gönderin; hesabın size ait olduğunu doğruladıktan sonra 30 gün içinde silelim.
Neler silinir
- Hesabınız: kullanıcı adı, e-posta, şifre, Google oturum açma bağlantısı, telefon numarası ve doğum tarihi.
- İlerlemeniz: seviye, XP, istatistikler, dereceler, coin'ler, öğeler ve kuşanma düzeniniz.
- Arkadaşlarınız, özel mesajlarınız, kulüp ve parti üyelikleriniz, davetleriniz ve bildirimleriniz.
- Genel, kulüp ve parti sohbetindeki mesajlarınız.
- Tüm cihazlardaki tüm oturum açmalarınız.
Neler kalır
- Tamamlanmış maçlar, diğer oyuncuların geçmişinde kalır; adınız “Silinmiş oyuncu” ile değiştirilir.
- Maç ve özel oyun sohbetlerindeki mesajlar bir hesapla ilişkilendirilmez ve zamanla daha yeni mesajlarla değiştirilir.
- Bir kulübün sahibiyseniz, kulüp başka bir üyeye geçer (başka üyesi olmayan kulüp kapatılır).
Daha fazlası için gizlilik politikamıza bakın.